Всички услуги за твоето превозно средство

Очаквайте скоро!

Поръчай бързо и надеждно онлайн

Всичко за вашите превозни средства

Контакти

Свържи се с нас

dashboard

Табло

Всичко за Вашите превозни средства

dashboard

Събития

Всичко за Вашите превозни средства

dashboard

разходи

Всичко за Вашите разходи

dashboard

ЛЮБИМИ

Разгледайте Вашите любими сервизи

dashboard

Гараж

Всичко за Вашите превозни средства

dashboard

КАК РАБОТИ?

Никога не е било по-лесно

dashboard

Успешна поръчка

book

Политика за поверителност

dashboard

Цени

Абонаментни планове за платформата

dashboard

Поръчки

Всичко за твоите поръчки

dashboard

Поръчка №

dashboard_sm

; г.

Партньори

Разгледай нашите партньори

Разшири бизнеса си,

Стани партньор

Присъедини се
heart Любим сервиз
Поръчай
/

Оригинални части Алтернативни части Оторизиран

Контакти на сервиза

София,

dashboard

ЛЮБИМИ

Разгледайте Вашите любими сервизи

1. Кои сме ние?

Основният администратор на Вашите лични данни за целите на изпълнението на предоставяните от нас и от нашите Партньори Услуги е:„СЕРВИЗКО“ ООД, ЕИК: 204774372, с адрес на управление в гр. София, ж.к. Младост 1, бл. 1.

2. Какви данни събираме за вас?

2.1.1. Данни, предоставени чрез директни взаимодействия

Регистрация и друга информация относно профила на потребителя

Когато се регистрирате, за да използвате нашите Услуги, ние можем да събираме следната информация за Вас:

ако се регистрирате чрез Вашия Google профил: ние събираме Вашето име, фамилия и имейл адрес;

ако се регистрирате чрез Вашия Facebook профил: ние събираме Вашето име и фамилия, такива, каквито са видими във Facebook профила Ви. В случай, че сте предоставили разрешение на Facebook чрез опцията за поверителност в приложението ние можем да събираме информация относно Вашия пол, години, имейл адрес, в зависимост от предоставените от Вас разрешения;

В зависимост от избора, който сте направили при влизане в нашите Услуги или по време на процеса на участие в нашите Услуги, Вие можете да изберете да предоставите някои от следните допълнителни лични данни:

  • вашето име;
  • имейл адрес;
  • мобилен телефон;
 

2.1.2. Информация, която събираме автоматично, когато използвате нашите Услуги

Когато осъществявате достъп до с нашата Платформа или използвате нашите Услуги, ние автоматично събираме следната информация за Вас:

Информация за устройството

Събираме специфична информация за устройството като операционна система, версия, уникални идентификатори. Например, името на мобилната мрежа, която използвате. Свързваме уникалните идентификатори с Вашия профил.

Информация за местоположението

В зависимост от разрешенията на устройството Ви ние използваме различни технологии за определяне на местоположението Ви, включително IP адрес, GPS, точки за достъп до Wi-Fi и мобилни точки. Данните за местоположението Ви позволяват да виждате нашите Партньори, които се намират близо до вас Ако откажете да ни предоставите достъп до данните за Вашето местоположение, вие ще имате възможност да използвате Услугите, но с ограничени функционалности. Ако разрешите да имаме достъп до данните за Вашето местоположение, можете да промените предпочитанията си чрез настройките в уебсайта или приложението и да прекратите предоставянето на данни за местоположението ви.

Данни за потребител и данни за вписване

Технически подробности, включително IP адреса на Вашето устройство, часова зона и операционна система. Също така ще запазим данните Ви за вход в Платформата (дата на регистрация, дата на последната промяна на паролата, дата на последното успешно влизане), типа и версията на браузъра ви.

Данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници

Ние събираме информация за Вашата дейност на нашата Платформа, която включва сайтовете, от които достъпвате до нашата Платформа, дата и час на всяко посещение, извършени от вас търсения, реклами или рекламни банери, които сте кликнали, вашето взаимодействие с такива реклами или обяви по време на посещението Ви и реда, в който посещавате съдържанието на нашата Платформа.

Бисквитки и подобни технологии

Използваме "бисквитки" (“cookies”), за да управляваме сесиите на потребителите, да съхраняваме подбора на предпочитанията Ви, свързани с използван език и да Ви предоставяме подходящи реклами. "Бисквитките" са малки текстови файлове, прехвърлени от уеб сървър на твърдия диск на Вашето устройство. Бисквитките могат да се използват за събиране на датата и часа на посещението на уебсайта, историята на сърфирането в интернет, Вашите предпочитания и потребителското Ви име. Можете да настроите браузъра си да откаже всички или някои "бисквитки" или да ви предупреждава, когато уебсайтовете, които посещавате задават или имат достъп до "бисквитки".

Моля, имайте предвид, че ако деактивирате или откажете "бисквитките", някои части от нашите услуги / Платформа може да станат недостъпни или да не функционират правилно.

2.1.3. Данни от трети страни или от публично достъпни източници

Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни [и публични източници], както е посочено по-долу:

i. Конкретни технически данни и информация за използването на Услугите от доставчици на анализи като Google, Facebook и други подобни;

ii. Публично достъпна, специализирана информация от доставчици на информация за търсене като публични онлайн каталози и директории;

iii. Данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези профили достъп до нашите услуги в Платформата.

3. Събираме ли данни от непълнолетни?

Нашите Услуги не са предназначени за лица под 18 годишна възраст.

4. Защо обработваме Ваша лична информация?

Ще използваме Вашата информация и лични данни само тогава, когато законодателството ни позволява. Най-често ще използваме Вашите лични данни при следните обстоятелства:

Когато трябва да изпълним договор, който сме сключили или предстои да сключим с Вас.

Когато е нужно за защита на Ваши законни интереси да подобрим нашите услуги и да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа.

Когато сме задължени да спазим законово или регулаторно задължение.

При определени обстоятелства, може да обработваме личните ви данни въз основа на Вашето съгласие. Ако го направим, ще ви уведомим за целта и категорията на личните данни, които ще бъдат обработени в момента, в който искаме Вашето съгласие.

По-долу излагаме описание на начините, по които използваме Вашите лични данни и кои са правните основания, на които се позоваваме, за да го направим. Също така, идентифицираме какви са нашите законни интереси.

4.1 За осигуряване на достъп на потребителите и предоставяне на Услуги чрез нашата Платформа.

i. Ако използвате за достъп Вашия мобилен телефон или мейл адрес, ние използваме Вашите име, фамилия, мобилен номер и / или мейл адрес, за да ви идентифицираме като потребител и да осигурим достъп до нашата Платформа.

ii. Ако използвате профила си във Facebook за достъп, използваме Вашето име и фамилия от Facebook профила Ви и мейл адреса, който сте използвали във Facebook, за да ви идентифицираме като потребител на нашата Платформа и да ви предоставим достъп до нея.

iii. Горепосочените регистрационни данни се използват от нас, за да предоставим нашите Услуги в съответствие с нашите Общи условия.

Ние обработваме горепосочената информация за точно изпълнение на договора ни с Вас и на основание нашия законен интерес за извършване на маркетингови дейности, за да Ви предложим услуги, които може да представляват интерес за Вас.

4.2 За да подобрим Вашето потребителско изживяване в Платформата

i. Използваме данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници, за да:

предлагаме отговарящо на изискванията съдържание, като например да ви даваме по-подходящи резултати от търсенето, когато използвате нашите Услуги.

определим колко време прекарвате в Платформата и по какъв начин използвате Платформата, за да разберем интересите ви и да подобрим нашите Услуги въз основа на тези данни.

ii. Използваме Вашите данни за местоположението за следните цели:

- да се състави анонимна и обобщена информация за характеристиките и поведението на потребителите на Платформата, включително за целите на бизнес анализа, сегментирането и разкриването на анонимни профили.

- да подобрим представянето на нашите Услуги и да персонализираме съдържанието, което насочваме към Вас. Например, с помощта на данните за Вашето местоположение Ви показваме списък със Партньори, които са в близост до Вас. За тази цел услугата Google Maps е интегрирана в нашата платформа. Google Maps се предоставя от нас и Google в качеството ни независими администратори на лични данни. Това означава, че както Google, така и ние, носим отговорност за обработването на данни за вашето местонахождение чрез Google Maps.

- да оценяваме и наблюдаваме достъпът Ви до рекламните банери на трети страни, които са видими в Платформата.

iii. С помощта на информацията за вход в Платформата, която предоставяте, включваща мейл адрес и телефонен номер, ние отразяваме различните устройства (като настолни компютри, мобилни устройства, таблети), използвани от Вас, за достъп до Платформата. Това ни позволява да свързваме дейността Ви в Платформата от различни устройства и ни помага да Ви осигурим безпроблемен потребителски опит независимо от това, какво устройство използвате за достъп.

4.3. За да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа

i. Използваме мобилния Ви номер, данните от формата за достъп и уникалните идентификатори на устройствата, за да администрираме и защитим Платформата (включително отстраняване на проблем, анализ на данни, тестване, предотвратяване на измами, поддръжка на системата, подкрепа, отчитане и приемане на данни).

5. Как Ви информираме за промени в Декларацията за поверителност?

Ние може да актуализираме настоящата Политика за поверителност периодично. Ще публикуваме промените на тази страница и ще Ви информираме чрез мейл или чрез Платформата. Ако не сте съгласни с извършените промени, имате право да изтриете профила си.

6. Вашите права

При определени обстоятелства, приложимото законодателство за защита на данните Ви предоставя определени права, свързани с Вашите лични данни.

Ако желаете да упражните някое от изброените по-долу права, моля, изберете настройките на профила си / настройките за поверителност или се свържете с нас на support@servizco.com.

Право да поискате достъп до личните си данни (обикновено наричано "искане за достъп на субекта на данните"). Това право ви дава възможност да получите копие от личните си данни, които съхраняваме и да проверите дали са законно обработвани.

Право да поискате коригиране на личните Ви данни, които имаме за вас. Това право ви дава възможност да коригирате всички непълни или неточни данни, които имаме за вас. Въпреки това може да се наложи да проверим точността на новите данни, които ни предоставяте.

Право да поискате ограничаване на обработката на личните Ви данни. Това ви дава възможност да се свържете с нас с искане за преустановяване на обработката на личните Ви данни в следните хипотези: а) ако искате да докажем точността на данните; б) когато смятате, че използването на данните от нас е незаконно; в) когато изисквате от нас да съхраняваме данните, дори ако вече нямаме нужда от това, тъй като Ви е нужно да установите, за да упражнявате или да докажете Ваши претенции; или г) когато сте се противопоставили на използването на Вашите данни, но трябва да проверим дали притежаваме законови основания да ги използваме.

Право да поискате заличаване на личните Ви данни. Това право Ви дава възможност да се свържете с нас с искане за изтриване или премахване на личните Ви данни, когато няма основателна причина, за да продължим да ги обработваме.

Моля, имайте предвид, че за определени цели може да сме законово задължени да съхраняваме Вашите лични данни.

Освен това, имате право да подадете жалба по всяко време до Комисията за защита на личните данни.

Преди да подадете жалба до Комисията за зашита на личните данни, бихме искали да се запознаем с Вашите основания за жалба и претенции и да направим всичко възможно, за да ги разрешим. Моля, обърнете се към нашия Oтдел за поверителност, като пишете на servizco@servizco.com .

7. Комуникации и маркетинг

Ще се свържем с вас чрез мейл или чрез известие във връзка с нашите Услуги / Платформа, за да потвърдим регистрацията Ви, за да Ви информираме във връзка с Услугите ни.

Можете да поискате да спрем да ви изпращаме маркетингова комуникация по всяко време, като кликнете върху връзката за отказване в имейла или в изпратения до Вас SMS или като промените настройките за комуникация в профила си. В случай че имате проблем с промяната на настройките, моля свържете се с нас чрез контактната форма.

Може да получавате маркетингови съобщения от нас, в случай чe:

сте поискали такава информация от нас;

използвате Платформата или Услугите;

8. С кого споделяме Вашите данни?

Може да споделяме Вашите лични данни с Доставчици на услуги от трети страни - Партньори за изпълнение на сключени с вас договори чрез нашата Платформа.

9. Къде съхраняваме Вашите данни и за какъв период от време?

Данните, които събираме за вас, ще бъдат съхранявани и обработвани в рамките на ЕИП на защитени сървъри, за да се осигури възможно най-добрият потребителски опит на потребителите. Например: за бързо създаване на уебсайтове или мобилни приложения.

Ще запазим Вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за целите на съответствие със законови, счетоводни или отчетни изисквания.

За да определим подходящия период на запазване на личните Ви данни, ние вземаме предвид количеството, естеството и чувствителността на личните Ви данни, потенциалния риск от вреди от неразрешено използване или разкриване на Вашите лични данни, целите, за които обработваме Вашите лични данни и дали можем да постигнем тези цели чрез други средства и приложимите законови изисквания.

Ако Вашият профил не е бил активен за период, по-дълъг от 24 месеца, ние ще изтрием профила Ви, включително всички Ваши лични данни, съхранявани в профила. Това означава, че няма да имате достъп до този профил и няма да можете да го използвате.

В случай, че имате въпроси относно периода на съхранение на Вашите лични данни, моля свържете се с нас, която е неразделна част от настоящите Общи условия.

BESbswy